Hlavní navigace

Barrandov poprvé odvysílal Hlavní zprávy. Objevil se v nich Pánek a Břešták z Novy

2. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Bývalých tváří Novy bylo ve zpravodajské hodině Barrandova víc. Hlavní zprávy moderovala Jana Adamcová, magazín Kolik to stojí Zbyněk Merunka.

Bývalí reportéři Televizních novin na Nově Jiří Pánek a Ivan Břešťák se objevili v premiérovém prvním vydání Hlavních zpráv na televizi Barrandov. Hlavní zpravodajskou relaci moderovala další bývalá tvář Novy Jana Adamcová, která před nástupem na mateřskou dovolenou uváděla na Nově Sportovní noviny. Moderátorem spotřebitelského pořadu Kolik to stojí, který zpravodajskou hodinu na Barrandově před 20. hodinou uzavírá, je zase pro změnu bývalý moderátor Televizních novin na Nově Zbyněk Merunka.

BRAND24

K TÉMATU: TV Barrandov zredukuje Animáčka a zavede zpravodajskou hodinu jako na Primě family

TV Barrandov nasadila svoje Hlavní zprávy dříve než konkurence, dvacetiminutová relace začíná již v 18:45. Vedle Adamcové je bude moderovat Jiří Chum, dlouholetý moderátor Zpráv FTV Prima a předtím Zpravodajského deníku na Primě a Petr Lesák, někdejší hlasatel České televize. Na rozdíl od jiných televizí vsadil Barrandov místo moderátorské dvojice na jednoho moderátora. Hned po zprávách nabízí denní bulvární magazín ze světa celebrit Prominenti, který napoprvé uváděla Petra Černocká.

Jak se vám líbí nové Hlavní zprávy TV Barrandov?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).