Hlavní navigace

Barrandov o prázdninách: Bez Bubílkové a s reprízou Profesionálů

9. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 6. 2010

Další televizí, která odhalila své programové schéma pro prázdninové měsíce, je digitální plnoformátová stanice TV Barrandov. Kanál bude každé úterý přibližně od deseti večer reprízovat Cyranův poloostrov, seriál s partou okolo skladatele a zpěváka Ivana Mládka, který návázal na svého předchůdce Cyranův ostrov. Vytěsní tak show Mazec, která se bude od 14. července vysílat ve středu od 21:10.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Na Novu se vrátí Chalupáři a nová řada seriálu HBO Tudorovci

Příští čtvrtek uvidí diváci poslední díl Cyranova poloostrova, který, jak už jsme uvedli, začne běžet v repríze od úterý. O prázdninách se dočkají diváci Barrandova reprízy seriálu Profesionálové, který vznikl podle formátu slovenské televize JOJ. Končí také český seriál Dynastie Nováků, který pojednává o železničářské rodině a nahradí ho od 2. července klasické české filmy. Televizní diávci o prázdninách neuvidí ani Politickou střelnici se Zuzanou Bubílkovou. O víkendu se pak vůbec nebudou vysílat Hlavní zprávy, ale pouze předpověď počasí Jak bude. Pauzu si také dává pořad Co bude dnes k večeři?.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).