Hlavní navigace

AXN u FreeSatu měsíc zdarma. Od příštího týdne

16. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Během něj uvidíte několik premiér a také film Sherlock: Přízračná nevěsta. Na obrazovky se vrátí i jeden z nejoblíbenějších policejních psů, a to v sérii Rex, Special Unit.

Od 24. srpna do 23. září si budou moci vychutnat premiéry na televizní stanici AXN i ti, kteří ji nemají ve svém programovém balíčku. Kanál bude v tomto období k dispozici zdarma pro všechny zákazníky satelitní platformy FreeSat.

K vidění bude mj. druhá řada krimi seriálu Tajnosti a lži, jedenáctá řada Criminal Minds (Myšlenky zločince) a také další pokračování francouzského televizního seriálu Profil zločinu. Jeho šestá řada začíná stylově 6. září a divákům poodhalí práci pařížských speciálních vyšetřovatelů.

ČTĚTE TAKÉ: AXN od zítřka opět u Skylinku

Další krok ve vývoji velice úspěšné seriálové série: Rex, Special Unit (Komisař Rex na stopě) je nová generace Komisaře Rexe.
Autor: AXN

Další krok ve vývoji velice úspěšné seriálové série: Rex, Special Unit (Komisař Rex na stopě) je nová generace Komisaře Rexe.

Září na AXN přinese i druhou řadu NCIS: New Orleans, v níž agenti Námořního vyšetřovacího úřadu řeší případy v jednom z nejvýznamnějších přístavních měst USA.

Program AXN bude dostupný od středy 24. srpna od 10:00 hod. do pátku 23. září do 10:00 hod. na pozici 25.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).