Hlavní navigace

AXN Sci-Fi odvysílá seriál, v jehož remaku se mihla TV Nova

8. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 9. 2010

OPRAVENO Televize Nova sice z pochopitelných důvodů být známá v zahraničí příliš nemůže, přesto se její vysílání dostalo do jednoho z amerických seriálů poslední doby. Jeho originální podobu začne vysílat od 6. října kanál AXN Sci-Fi. Ten je v tuzemsku zastupován společností HBO Česká republika. Jde konkrétně o seriál V, jenž pojednává o invazi mimozemšťanů na planetu Zemi, kteří tvrdí, že mají s námi dobré úmysly, ale netvrdí pravdu.

BRAND24

Nova konkrétně hraje v epizodě, kde si jedna z postav přehrává záběry na obrazovce. Na té největší se pak objeví moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová, v pravém dolním rohu pak její kolega Ray Koranteng. Nova tu však nevystupuje za sebe, ale jako imaginární kanál označený číslovkou 4. Server RadioTV.cz, jenž v květnu o seriálu informoval, zjistil, že česká komerční jednička jednala na základě výzvy tvůrců, kteří klienty poprosili o zaslání ukázky ze zpravodajských relací. AXN Sci-Fi však neuvede seriál z roku 2009, kde Nova figuruje, ale jeho originál z počátku osmdesátých let. Za chybu se omlouváme a děkujeme čtenářům za upozornění.

Televize Nova se objevila v seriálu V (Visitors) z roku 2009. AXN Sci-Fi však nabídne originál ze začátku 80-tých let. (Zdroj: www.pina.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).