Hlavní navigace

AXN Sci-Fi a Fishing and Hunting Channel zůstávají v satelitním Géčku

31. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 1. 2009

Tematické kanály AXN Sci-Fi a Fishing and Hunting zůstanou i po dnešním dni součástí placeného balíčku Géčko satelitní služby Gital. Prostřednictvím tiskové zprávy o tom informoval operátor této služby. Obě stanice se v Géčku objevily v polovině prosince loňského roku s tím, že koncem letošního ledna z něj měly zmizet. Místo toho Gital oznamuje oficiální rozšíření nabídky o tyto dva programy.

K TÉMATU: Nabídka programů na satelitu se rozšiřuje. Tentokrát naděluje Gital

BRAND24

Obě stanice se stávají součástí multikanálové sady programů Géčko, která tak již obsahuje celkem 14 televizních programů, sdělil Gital. Diváci, kteří chtěli dvě nové stanice přijímat, dosud museli aktivovat jejich sledování prostřednictvím textové zprávy operátorovi. To už od 1. února nebude nutné. Zasíláním aktivačních sms se chtěla společnost ujistit, jak velký zájem o tyto programy je a zda se je vyplatí zařadit do společné placené nabídky Géčko.

Jelikož zájem byl vysoký, rozhodli jsme se zařadit oba programy do sady Géčko bez změny ceny, sdělila společnost Media Vision, která pro Géčko zprostředkovává signál placených stanic. AXN Sci-Fi je program z produkce HBO, zaměřený sci-fi seriály a filmy. Fishing and Hunting Channel se věnuje lovu a rybaření.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).