Hlavní navigace

Auto Motor und Sport HD bude v češtině. Skylink ho oficiálně zařadil do nabídky

20. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Druhý den po sobě rozšířil satelitní operátor Skylink svou programovou nabídku. Po kanálu AXN zařazuje do seznamu stanic natrvalo německý Auto Motor und Sport.

Satelitní služba Skylink zařadila téměř po roce od zahájení dlouhodobého testování do své programové nabídky německou tematickou stanici Auto Motor und Sport HD (AMS HD). Důvodem k tomuto kroku je skutečnost, že program by měl být v příštích měsících postupně lokalizován do češtiny. Informoval o tom provozovatel Skylinku, lucemburská M77 Group. Program je součástí všech balíčků, ve kterých jsou obsaženy HD kanály.

Z ARCHIVU: Skylink začal testovat nový HD program: německý motoristický AMS HD

BRAND24

AMS HD vysílá pořady s tématikou pro motoristy, kde jim přináší novinky, testy a zajímavosti nejen ze světa výrobců automobilů a motocyklů, ale i z oblasti motoristického sportu. Program vysílá 24 hodin, je v HD rozlišení a prozatím s původním německým zvukovým doprovodem. Později byla zapojena také bulharština pro partnerskou satelitní službu Satelitte BG. Včera do své programové nabídky zařadil kanál také sesterský operátor Skylinku Canal Digitaal.

Parametry příjmu:  Astra 3B (23,5 stupně východně), 12032/H, SR 27500, FEC 9/10, norma DVB-S2/QPSK, kódování CryptoWorks a Irdeto

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).