Hlavní navigace

Aplikace NBA Game Time včetně přenosů z NBA s podporou Google Chromecast

25. 11. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Chromecast se dočkal také podpory pro aplikaci TED, která patří stejnojmenné neziskové organizaci nabízející videorozhovory a vystoupení zajímavých osobností. U některých je i čeština.

Oficiální aplikace nejvyšší americké basketbalové soutěže NBA s názvem NBA Game Time konečně podporuje mini počítač Chromecast od Googlu. Díky streamovacímu zařízení, které se v České republice zatím oficiálně neprodává, ale přesto je ho možné bez problémů v internetových obchodech sehnat, je možné na velké obrazovce sledovat veškeré dění z NBA, a to včetně živých přenosů. Ty jsou pochopitelně zpoplatněny a nejsou zrovna z nejlevnějších. Nejdražší předplatné „League Pass Premium“ vyjde na 4400 korun, nižší varianta „League Pass“ stojí přibližně o tisícovku méně. Sestřihy zápasů jsou bezplatné.

ČTĚTE TAKÉ: Novinky pro Chromecast od Googlu: revoluční N24 nexT a španělská La Liga

BRAND24

Chromecast se dočkal také podpory pro aplikaci TED, která patří stejnojmenné neziskové organizaci, jejíž kořeny sahají do roku 1984. Na „klíčence“ od Googlu se tak v podstatě objevila jako dárek divákům ke svým třicátým narozeninám. TED nabízí video přednášky a prezentace lidí napříč všemi obory. Můžete zde najít například vystoupení bývalého šéfa Microsoftu Billa Gatese s jeho manželkou Melindou, ale i těch, kteří tuzemskému divákovi na první pohled nic neřeknou, ale jejich vyprávění doslova upoutá do sedačky. Jedním z účastníků akce TED byla před několika měsíci i bývalá šéfka Nových médií ČT Pavlína Kvapilová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).