Hlavní navigace

Ano, šéfe! se vrací. Na Slovensku začalo včera, Prima spouští castingy

8. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 3. 2011

UVNITŘ FOTO Výzvu restauracím, které se chtějí přihlásit do další řady kuchařské reality show Ano, šéfe! ze Zdeňkem Pohlreichem, zveřejnila v pondělí televize Prima. Stanice připravuje natáčení nových dílů, o jejichž nasazení zatím neinformovala. Na Slovensku v pondělí odstartovala první řada tohoto pořadu na televizi Joj, kde jí provází český šéfkuchař Jaroslav Žídek. Jojka nasadila Šéfa do pondělního pozdního prime time od 22:00 hod., i když původně ho chtěla podle serveru Mediálne.sk vysílat ve čtvrtek od 22:30.

K TÉMATU: Slovenským „šéfem Pohlreichem“ bude Jaroslav Žídek. Od jara na Jojce

Čtvrtá řada Ano, šéfe! na Primě se chce oproti předchozím dílům více zaměřit na pomoc a zlepšení obrazu vybraných restaurací. Když jsme zvažovali výrobu nových dílů pořadu, bylo pro mě zásadní, abychom se pokusili skutečně pomoci restauracím, ve kterých budeme natáčet. Samozřejmě se nám to nepodaří v každé epizodě, protože některým nebude možné pomoci, ale opravdu chceme zapracovat na tom, abychom pomohli majitelům přetvořit jejich podnik na místo, které se místo noční můry stane zdrojem profitu a spokojenosti, říká moderátor Zdeněk Pohlreich.

Tipy C

Inzerát na slovenskou verzi Ano, šéfe! na televizi Joj (Foto: Mediálne.sk)

Prima už spustila i speciální internetovou stránku, na které se mohou majitelé restaurací hlásit do čtvrté řady Ano, šéfe!. Najdou ji na adrese http://www.ipri­ma.cz/anosefe.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).