Hlavní navigace

Zprávy Primy klesly pod hranicí čtyř set tisíc diváků

21. 3. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 3. 2008

Z průzkumu sledovanosti společnosti Mediaresearch vyplývá, že počet diváků Zpráv TV Prima se dostal na svou kritickou hranici. Ve středu je sledovalo pouhých 398 tisíc a včera dokonce pouze 376 tisíc diváků. Na začátek léta si stanovilo vedení televize Prima termín, kdy zhodnotí výsledky inovované hlavní zpravodajské relace, přesunuté na půl osmou večer přímo proti Televizním novinám na Nově. V Press klubu na Frekvenci 1 to řekl ve středu šéfredaktor zpravodajství Primy Pavel Zuna.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Ředitel Primy v LN: Prima má pilíře, na nichž se dá stavět

Zprávy však nejsou jediným pořadem, kterému se na televizní obrazovce komerční dvojky nedaří. Minulý týden byl pro televizi Prima téměř nejhorším od začátku letošního roku. V celodenním podílu na sledovanosti u diváků starších patnácti let dosáhla pouze hodnoty 16,84 procenta, což je druhý nejhorší letošní výsledek. V hlavním vysílacím čase od 19 do 23 hodin si Prima ještě pohoršila – podíl na sledovanosti jí klesl na 16,51 procenta.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).