Hlavní navigace

Zpravodajství Novy má dalšího nového moderátora, třiadvacetiletého Jakuba Kerna

25. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Krátce poté, co Nova oznámila angažování bývalé Playmate časopisu Playboy Petry Svobody, se objeví na obrazovce třiadvacetiletý Jakub Kern.

Televize Nova pokračuje v omlazování svého moderátorského kolektivu, konkrétně tváří své zpravodajské relace Televizní noviny. V jejich ranním vydání se budou moci diváci setkávat už od zítřka s třiadvacetiletým Jakubem Kernem. Ze zkušenosti vím, že se nenechám jen tak vystresovat, očekávám tedy klidný průběh. Stát se ale může cokoliv, živé vysílání je živé vysílání. Na moderování se ale velmi těším a chci ze sebe vydat to nejlepší, konstatoval ke svému novému angažmá Kern.

BRAND24

Nový moderátor TV Nova Jakub Kern v jejím zpravodajském studiu.
Autor: TV Nova

Nový moderátor TV Nova Jakub Kern v jejím zpravodajském studiu.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Novou rosničkou na Nově bývalá Playmate časopisu Playboy Petra Svoboda

Jakub Kern studuje čtvrtým rokem Provozně ekonomickou fakultu na České zemědělské univerzitě v Praze a aktivně se věnuje házené, kterou hraje deset let. Jednou z posledních tváří, která posílila zpravodajství Novy, je bývalá Playmate časopisu Playboy Petra Svoboda. Na obrazovce se poprvé objevila v roli „rosničky“ minulý týden, konkrétně ve středu 20. března. Mezi dalšími jmény je možné uvést mj. Emmu Smetanu, Janu Marečkovou, Petra Suchoně či Michala Hrdličku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).