Hlavní navigace

Změna v nabídce služeb Digi TV a freeSAT: Filmbox Plus místo Filmboxu Extra 1

20. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Digi TV má aktuálně stanici Filmbox Plus v nabídce dvakrát, jednou jako součást klasického balíku a podruhé jako polovinu prémiové služby Filmbox Pak.

V souvislosti s přeformátováním kanálu Filmbox Extra 1 učeného pro českýslovenský trh a jeho změně na Filmbox Plus dnes došlo ke změně také v nabídkách satelitních operátorů Digi TVfreeSAT. Stanice Filmbox Extra 1 určená také pro Maďarsko byla přeformátována na mezinárodní verzi programu Filmbox Plus. V rámci distribučního multiplexu se tedy změnila identifikace stanice z Filmbox Extra na FilmBox Plus INT. Zkratka INT označuje anglické slovo „international“, to znamená mezinárodní.

K TÉMATU: Stanice Filmbox Extra 1 končí, startuje Filmbox Extra

BRAND24

Změnu ve své programové nabídce už zanesl provozovatel služby freeSAT, lucemburská společnost UPC DTH, a to do svých webových stránek, kde je uvedeno nové logo kanálu. U Digi TV je Filmbox Plus stejně jako Filmbox Family součástí balíčku Filmbox Pak. Operátor má v nabídce také stanici Filmbox, ta je však zařazena mezi ostatní programy a není tudíž označena jako prémiová. Stanice Filmbox Plus je tak nyní paradoxně dostupná klientům Digi TV dvakrát – jednou v klasické nabídce a podruhé v balíku Filmbox Pak.

Parametry příjmu: Thor 6 (1 stupeň západně), 11766/V, SR 28000, FEC 7/8, norma DVB-S, ID FilmBox Plus INT; kódování Conax, CryptoWorks, Irdeto 2 a Nagravision 3

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).