Hlavní navigace

Změna moderátorky přinesla primáckému Top Star magazínu 326 tisíc diváků

9. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Eva Perkausová přišla na Primu z televize Barrandov, na obrazovce nahradila Ivu Kubelkovou, která světem celebrit na této televizi provázela poslední dva roky.

Nová moderátorka Eva Perkausová přinesla společenskému pořadu Top Star magazín na hlavním kanálu Primy napoprvé 326 tisíc dospělých diváků a podíl 12,40 procenta na publiku starším 15 let. Premiéru si moderátorka, která na Primu přišla z televize Barrandov, odbyla v pondělí večer od 21:35 proti české komedii na Nově a Reportérům ČT na Jedničce. Zároveň to bylo poprvé, co se Top Star magazín vrátil na obrazovku Primy po třítýdenní přestávce, kdy jej 17. srpna naposledy moderovala Iva Kubelková. Nynější tvář pořadu je už jeho čtvrtou moderátorkou po Mahuleně Bočanové, Gabriele Partyšové a Ivě Kubelkové.

BRAND24

K TÉMATU: Po Top Star magazínu zamíří na Kiss rádia i pořad New Look s Evou Decastelo

Novou podobu Top Star magazínu nasadila Prima souběžně s přejmenováním denních VIP zpráv na Top Star a vytvořením speciální redakce společenských pořadů, které využívají právě značku Top Star. Všechny pořady se nově sloučily pod jednotnou značku Top Star, spuštěn je i nový web iTopStar.cz, přiblížila Prima.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).