Hlavní navigace

Zaktualizovali jsme přílohu o satelitním vysílání

29. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 9. 2008

Do České republiky vstupuje prostřednictvím firmy TradeTec (dříve Trade&Technology) satelitní platforma Skylink, která jako první u nás nabídne vysílání ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Server DigiZone.cz při této příležitosti aktualizoval stálou přílohu rubriku Satelitní digitální televize. Ta doznala zásadních změn. Především byla z pochopitelného důvodu předělána právě kapitola o Skylinku, který už se nevztahuje na Slovenskou, ale pouze Českou republiku. Zájemci zde naleznou základní informace včetně programové nabídky. CS Link zastupuje už pouze společnost Gital.

BRAND24

PŘÍLOHA: Satelitní digitální televize

Novinky jsou ale i u ostatních platforem. Aktuální je nyní jak UPC Direct tak i Digi TV. U první jmenované nejsou v nabídce všechny, protože např. německé FTA stanice do tohoto balíku v podstatě nepatří. Výjimku tvoří pouze zpravodajská ČT24. Současnému stavu odpovídají také veškerá loga stanic v tabulkách. Příloha Satelitní digitální televize odráží nyní situaci, jaká bude na poli DVB-S od 1. října. Čtenáři se zde už také setkají s Novou sport (ex Galaxie sport).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).