Hlavní navigace

Začíná další ročník fotbalové Ligy mistrů. Vysílat ji bude ČT 4 i Nova Sport

15. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 8. 2011

Přenosy z dalšího ročníku fotbalové Ligy mistrů budou moci vidět sportovní fanoušci opět na kanálech ČT 4 a Nova Sport. Oblíbená evropská soutěž se objeví na obou stanicích již zítra. Česká televize připravila jako první přímý přenos utkání play off mezi týmy FC Kodaň a FC Viktoria Plzeň. To se bude vysílat 16. srpna od 20:30. Atraktivnější dudel mezi Bayernem Mnichov a FC Curych je připraven na středu ve stejném čase.

ČTĚTE TAKÉ: ČT 4 má ode dneška nové webové stránky

Na ČT 4 nebude chybět ani pravidelný Magazín Ligy mistrů. Česká televize ho bude vysílat v sobotu téměř v pravé poledne – ve 12:20. Diváci se mohou dle anotace těšit na to nejlepší z nejprestižnější evropské klubové fotbalové soutěže. Repríza je pak připravena například na neděli 17:55 a pondělí 15:35 tamtéž. Odvetné utkání zápasu play off, který se hraje tento týden, uvidí zájemci v úterý ve 20:30, jeho záznam pak následující den v 10 hodin. Pro našeho diváka bude též zajímavé další odvetné utkání, a to právě mezi Plzní a Kodaní. Vysílat se bude ve středu ve 20:30.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nova Sport změní od září parametry příjmu pro služby CS Link a Skylink

V minulých sezonách bylo hlavní otázkou, kdo zastaví Messiho a spol. Fotbaloví symfonikové z Barcelony jsou hlavními favority i pro tento ročník, už předem mohou počítat s pomyslnou cenou diváků za umělecký dojem. Ovšem jak praxe minulých ročníků ukázala, záleží i na taktickém mistrovství, fyzické kondici, psychické odolnosti a často i na prostém štěstí, upozorňuje tiskové oddělení Novy Sport, která též Ligu Mistrů do svého vysílání zařazuje. Diváci uvidí na její obrazovce v nejbližší době utkání Olympique Lyon-Rubin Kazaň a Dinamo Záhřeb-Malmö.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).