Hlavní navigace

Začalo natáčení Labyrintu II, kombinace thrilleru a detektivky

30. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
AKTUALIZOVÁNO – UVNITŘ GALERIE – V týmu majora Remeše se objeví dvě nové posily – kriminalisté Martina a Franěk, které hrají Tatiana Vilhelmová a Jan Hájek.

AKTUALIZOVÁNO, 10:50: Doplněna sledovanost jednotlivých dílů 1. řady (zdroj: ČT).

Labyrint, 1. řada - sledovanost jednotlivých dílů (zdroj: Česká televize, v tisících diváků).
Autor: ČT

Labyrint, 1. řada – sledovanost jednotlivých dílů (zdroj: Česká televize, v tisících diváků).

Režisér Jiří Strach začal v brněnském studiu České televize natáčet druhou řadu seriálu Labyrint. Autorem scénáře sedmi nových dílů je opět Petr Hudský, ústřední postavou opět major Remeš v podání Jiřího Langmajera.

První řada Labyrintu, kterou Česká televize vysílala loni na podzim, diváky velmi zaujala. Například poslední a vůbec nejúspěšnější díl celé první řady sledovalo 1,252 milionu diváků, a dokonce o plných 400 tisíc překonal konkurenční Atentát. Průměrná sledovanost na díl pak dosahovala 1,1 milionu diváků v cílové skupině 15+, podíl na publiku činil 27,95 %, zásah v průměru 3,2 milionu dospělých diváků.

ČTĚTE TAKÉ: Podzim na ČT: spin-off Bukowskyho, historická sága Já, Mattoni a druhá řada Doktora Martina

Historická freska Já, Mattoni se divákům poprvé představí na ČT 1 v pátek 2. září

V druhé řadě řeší tým majora Remeše rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Nedaleko Brna je v lese nalezeno tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti přivádí kriminalisty ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví.

BRAND24

K Labyrintu se nyní vracím rád. Kombinace thrilleru a detektivky je v Česku hodně opomíjený filmový tvar a my jsme si ověřili, že diváka baví. Vyplatilo se nám vstoupit do riskantních filmových vod, říká režisér Jiří Strach. 

Seriál Labyrint natáčí Česká televize například v Moravských Knínicích, na Znojemsku či na zřícenině hradu Templštejn. V seriálu se objeví i Zuzana Kajnarová, Jiří Dvořák, Miroslav Donutil, Miroslav Táborský, Michal Dalecký, Radek Švec, Viktor Preiss, Alois Švehlík a další.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).