Hlavní navigace

Z operátora Telefónica se příští měsíc stane O2 Czech Republic

19. 5. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Firma je nejen provozovatelem IPTV služby O2TV, ale začátkem tohoto měsíce představila i novou aplikaci O2TV GO, která umožní sledovat vybrané kanály na mobilních telefonech a tabletech.

Provozovatel IPTV služby O2TV, společnost Telefónica Czech Republic, začne od příštího měsíce využívat nový název O2 Czech Republic, respektive v komunikaci se zákazníky pouze zkráceného označení „O2“. Firma o tom informovala prostřednictvím tiskové zprávy. Změnu názvu telekomunikačního operátora schválila firma na dnešní valné hromadě. Návrh účinnosti této změny bude podán k datu 21. června, protože je zapotřebí provést ještě patřičné změny v informačních systémech. Česká O2, kterou koupil loni miliardář Petr Kellner, se tak symbolicky odstřihne od své někdejší španělské matky.

BRAND24

K TÉMATU: PPF koupí českou Telefóniku za 63,6 miliardy korun. Španělé si nechají podíl 4,9%

Valná hromada schválila změnu stanov společnosti tak, jak byla předložena kvalifikovaným akcionářem, společností PPF Arena 2 B.V. Na svém zasedání tak schválila i navrhované změny stanov týkající se především určení rozhodného dne pro uplatnění práva na dividendu a také úpravy některých kontrolních pravomocí dozorčí rady ve vztahu k představenstvu, uvedl mluvčí operátora Hany Farghali. Řádné valné hromady se zúčastnili akcionáři, kteří vlastní celkem 83,39 % akcií, a byla tak usnášeníschopná. Označení O2 už firma používá nejen pro svou službu O2TV, ale i novou aplikaci O2TV GO.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).