Hlavní navigace

Wrestling WWE bude i další dva roky na obrazovce Eurosportu

21. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 6. 2011

Wrestlingová federace WWE prodloužila smlouvu s panevropským kanálem Eurosport na vysílání svých magazínů This Week In WWE a WWE Vintage Collection. Diváci se tak mohou i minimálně další dva roky těšit na hvězdy, jako jsou WWE Champion John Cena, The Miz, Randy Orton, Undertaker a z archivu pochopitelně Stone Cold Steve Austin, The Rock nebo Brat „The Hitman“ Hart a mnozí další.

ČTĚTE TAKÉ: Eurosport prodloužil kontrakt s UEFA do roku 2013. Diváci uvidí i futsal

BRAND24

This Week In WWE přináší přehled toho nejlepšího, co se za dobu 168 hodin ve světě wrestlingu událo, a to konkrétně v WWE RAW, Smack Down a WWE Superstars. Magazín se vysílá každý týden v pondělí od 21 hodin. Myslí se nejen na zápasníky, ale i WWE Divas. WWE Vintage Collection je pohledem do archivu, z něhož přináší „to nejlepší“. Velice nás těší prodloužení spolupráce s WWE, která patří k jedné z nevýznamnějších organizací v oblasti zábavy, uvedl v pátek při této příležitosti ředitel vysílání Eurosportu Julien Bergeaud.

Největší hvězdou wrestlingu je WWE Champion John Cena. Nepřipomína vám tak trochu Jeana-Clauda Van Damma? (Zdroj: WWE.com)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).