Hlavní navigace

Vysílání televize Pětka odstartuje Iveta Bartošová. Bude mít vlastní reality show

27. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

PROGRAM UVNITŘ Jedním z hlavních taháků celoplošné televize Pětka bude reality show Iveta se zpěvačkou Ivetou Bartošovou. Odstartuje 15. října ve 20 hodin.

Nová celoplošná televize Pětka dnes rozeslala programovým magazínům své schéma pro první týden svého vysílání. Jako první nabídne divácky atraktivní reality show věnovanou životu zpěvačky Ivety Bartošové, která plánuje svůj velký návrat do vyprodané Lucerny. Pořad odvysílá 15. října ve 20 hodin a za ním bude následovat živé vystoupení zpěvačky ve studiu nové celoplošné televize. Ve stejný den uvidí diváci například také zábavný formát Buřtcajk, o kterém vás už server DigiZone.cz informoval.

K TÉMATU: Celoplošná televize Pětka odstartuje 15. října. Vrátí se k tradiční české zábavě

Ze zaslaných programových plánů vyplývá, že tvářemi televize se stanou také Pavlína Wolfová, Karel Zima, Jan Antonín Duchoslav nebo Kateřina Kristelová. Ta se už objevila jako tvář sesterské televize Metropol. Pětka nabídne přímo i některé pořady této stanice. Vysílat se tu bude například Supermáma s Monikou Valentovou a novou tváří pořadu se stane také Markéta Hrubešová, kterou si mohou diváci pamatovat například z formátu o vaření na televizi Nova.

ČTĚTE TAKÉ: TV Metropol se nepřejmenuje, ani nezanikne. Pětka TV vznikne vedle ní

BRAND24

Pětka počítá také s tím, že dá prostor kandidátům na prezidenta. Favorité i outsideři v boji o prezidentská křesla chtějí váš hlas – tak ať ho slyší! Moderuje Petr Skočkopole, hlásí anotace chystaného pořadu s názvem Volejte prezidenta. Každý večer nové drby z hvězdného světa celebrit nabídne půlhodinový Bulvárek, který bude vysílán od 20 hodin. Ani Pětce se nevyhne vysílání věšteckého formátu Ezo TV, který vysílá například plnoformátová televize Barrandov.

Jde prozatím o předběžné programové schéma pro programové magazíny, ve kterém budou ještě provedeny úpravy. Potvrdil to management stanice Pětka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).