Hlavní navigace

Všímáme si PR článků: Astra v TV magazínu

28. 12. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 12. 2006

Všechny televizní diváky jistě zajímá, co jim vlastně přináší digitální vysílání, dočetli se čtenáři programového týdeníku TV magazín v číslo 51/06. Text grafikou neodlišitelný od redakčních materiálů pokračoval slovy: V první řadě je to vysoce kvalitní příjem obrazu i zvuku, a pokud bereme v potaz satelitní vysílání, tak i celorepublikové pokrytí. Perex končil větou: Při hledání vhodného východiska je tedy vhodné uvažovat o dvou českých společnostech CS Link a UPC Direct, které operují na našem trhu již poměrně dlouhou dobu a tyto nástrahy si dobře uvědomují.

Komu chybí ve výčtu platforma satelitní Digi TV, může si snadno odpovědět. Zadavatelem článku s malým označením PR na konci je pravděpodobně společnost SES Astra, provozovatel družice, ze které CS Link i UPC Direct přicházejí k českým divákům. Digi TV používá konkurenční satelit Intelsat.

BRAND24

Pozemní digitální síť dnes ještě nemá pokrytí po celém území. Je dostupná pouze u velkých měst a zřejmě se díky mnoha problémům tato situace v nejbližších dvou letech nezlepší. Digitálním vysíláním přes satelit je naopak možné přijímat signál v kterékoli části naší země, shrnuje PR článek v TV magazínu. Text dále uvádí: Nicméně i kdyby byla pozemní digitální síť dostupná na celém území, jsou mezi ní a satelitním příjmem rozdíly. Satelit nabízí více programů při naladění dvou satelitních pozic najednou a volitelný příjem placených kanálů. Je jisté, že satelitní digitální televize nabízí víc, uzavírá článek, pod kterým je soutěž o komplety na příjem vysílání z družice Astra.

Prohlédněte si:
PR článek v TV magazínu [JPG, 544 kB]
Soutěž o komplety Astra [JPG, 403 kB]

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).