Hlavní navigace

Všechny oblíbené americké seriály budou pokračovat

19. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 2. 2008

Po stávce scénáristů v Hollywoodu oznámily americké televize, se kterými seriály počítají do další sezóny. Těšit se mohou ti, kteří si oblíbili na českých obrazovkách např. řady CSI, které znají místní diváci pod názvem Kriminálka Miami, New York a Las Vegas. Na své si přijdou i fanoušci seriálu Heroes (Hrdinové), jehož první řadu vysílá v současné době televize Prima. Kanál ABC počítá také s největšími hity, což jsou Ztraceni (Nova) a Zoufalé manželky (Prima).

Diváci, kteří si na Primě oblíbili seriály Myšlenky zločince a Sběratelé kostí, také nepřijdou zkrátka. NBC bude pokračovat také v natáčení téměř nesmrtelné Pohotovosti, která se vysílá již od roku 1994. Dobrá zprávou pro fanoušky Dr. House je, že Fox si objednal již jeho pátou sérii. Zatím ve hvězdách zůstává osud seriálu Prison Break, vysílaného u nás jako Útěk z vězení (Nova).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).