Hlavní navigace

Voyo.cz: přešlapování Novy na internetu, nebo krok kupředu?

18. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 1. 2011

Televize Nova spustila nový projekt Voyo.cz, kam přestěhovala bezplatný archiv svých pořadů a přidala živé vysílání původní tvorby i vybraných sportovních přenosů, které mají také svůj archiv. Zároveň znovu Nova zkouší štěstí s online půjčováním filmů. Recenzi na staronovou službu, kterou Nova v těchto dnech podporuje masivní televizní kampaní, nabízí náš sesterský web Lupa.cz.

K TÉMATU: Nova spouští nový portál Voyo.cz. Nabízí živé vysílání, archiv i placená videa

BRAND24

Na první pohled může Voyo.cz vypadat jen jako nový kabátek pro obsah přestěhovaný z Nova.cz, kde česká televizní jednička měla archiv svých pořadů a doprovodná videa k nim. Pravdou je, že archiv pořadů je jedním z pilířů nabídky Voyo.cz, ale nezůstává jenom u něj. Voyo.cz nabízí komplexnější paletu videa než donedávna Nova.cz. Největší inovací je živé online vysílání televize Nova, respektive hlavně jejích původních pořadů.

Nova dosud na rozdíl třeba od České televize živě své pořady na Internetu nevysílala. Výjimkou posledních týdnů byla jen zpravodajská relace Televizní noviny. Teď Nova vysílá velkou část své původní tvorby, které právě běží v televizi. K původní tvorbě se přidávají i sportovní zápasy, které už dříve Nova nabízela v rámci svého zpravodajského serveru Tn.cz, upozorňuje v recenzi, kterou si můžete přečíst zde, Lupa.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).