Hlavní navigace

Vlastník Novy spouští ve Slovinsku placené kanály pod hlavičkou POP

18. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 8. 2011

Společnost CME, která je v České republice vlastníkem kanálů pod hlavičkou televize Nova a lokální mutace MTV, spouští ve Slovinsku, kde také působí, balík nových placených kanálů. Ten ponese označení POP NON STOP a nabídne konkrétně stanice POP KINO, POP KINO2, POP BRIO (již existuje), POP FANI, POP OTO a POP SPOT. Jak z názvu programů vyplývá, půjde o tematické kanály.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nova žádá RRTV o licenci pro Kanál 5. Ve hře je Nova Men a Nova Action

Stanice s označení KINO by měly měsíčně přinést okolo 150 blockbusterů (filmových hitů). POP FANI bude orientovaná na komedie. Počítá přibližně s 20 tituly denně včetně filmů a seriálů. POP BRIO se zaměří na ženské publikum, kterému nabídne filmovou klasiku a lokální pořady. POP OTO bude prvním slovinským dabovaným kanálem s animovanými pořady pro děti. POP SPOT se zaměří na hudbu. První dva měsíce nebude balík POP NON STOP zpoplatněn, následně za něho zákazník zaplatí 12 euro měsíčně, v přepočtu tedy přibližně 300 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).