Hlavní navigace

Videotéka Topfun je dostupná už i v chytrých televizorech Sony. Další mají následovat

7. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

U Sony jde o první lokální placenou videotéku ve střední a východní Evropě. Topfun už má zprovozněné aplikace pro chytré televizory pěti hlavních značek a s dalšími jedná.

U všech pěti největších výrobců televizorů na světě už má aktivované aplikace placená videotéka Topfun. Po chytrých televizorech značky Samsung, LG, Philips a Panasonic je dostupná už i ve smart televizích Sony. „Jedná se o první službu nabízející PAY SVOD v rámci střední a východní Evropy, která je součástí Sony TV. Znamená to, že zákazníci Topfun mají nyní možnost i na těchto TV využívat služby Topfun Start a Topfun Nonstop a tím získat přístup ke stovkám filmů,” sdělil Radek Přikryl, obchodní ředitel společnosti Topfun Media.

BRAND24

K TÉMATU: Videotéka Topfun zprovoznila aplikaci pro chytré televizory LG

Majitelé chytrých televizorů Sony zatím mohou využívat pouze měsíční předplatné obou zmíněných balíčků. “Transakční VOD bude rozšířeno v průběhu jara 2013,” dodal Přikryl. V rámci této služby bude možné zaplatit si individuální zhlédnutí prémiových snímků, které nejsou zařazeny do přeplatného. Topfun podle Přikryla nadále jedná i s dalšími výrobci chytrých televizorů. “Další značky jsou ve stádiu legalizace,” řekl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).