Hlavní navigace

Videopůjčovna Banaxi zahájila spolupráci s českým T-Mobilem

3. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Banaxi
Online videopůjčovna Banaxi se domluvil na spolupráci s největším tuzemským mobilním operátorem, společností T-Mobile CZ.

Předplatitelé T-Mobile TV tak budou mít na svých set-top boxech a mobilních zařízeních přístup k filmovým titulům z videotéky Banaxi, a to ve formě SVoD balíčku. Za měsíční předplatné 99 korun získají zákazníci přístup k databázi zhruba tří stovek filmů, jejichž část se bude měsíčně obměňovat. Banaxi již zhruba rok spolupracuje se společností Slovak Telekom, patřící stejně jako T-Mobile CZ do skupiny Deutsche Telekom, a právě dobře fungující spolupráce s tímto slovenským operátorem položila základy spolupráce i s T-Mobile CZ.

ROZHOVOR: Radek Přikryl – Budoucností VoD je obsah všude, včetně aut. Tam míří Banaxi

Společnost Banaxi se zaměřuje na prodej VoD služeb pod vlastní značkou a také na vývoj aplikací OTT služeb na všech technologických platformách pro white label zákazníky. V České republice a na Slovensku Banaxi spolupracuje s významnými IPTV a telefonními operátory. Mimo jiné zajišťuje VoD služby pro největšího tuzemského satelitního operátora Skylink.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).