Hlavní navigace

Videoportál Ivio už je dostupný i na tabletech a mobilech od Samsungu

22. 7. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Provozovatel VOD služby je společnost Hollywood Classic Entertainment. Její zástupci před několika měsíci potvrdili, že chtějí s tímto portálem proniknout v budoucnu i do chytrých televizorů.

Možnost přístupu k videoportálu Ivio, který sám sebe označuje jako „první a jediné on-line kino v České republice", se rozšiřuje. Zájemci ho mohou začít nově využívat také na tabletech a mobilních telefonech společnosti Samsung. Výhodou Ivia, na rozdíl od Voya nebo Topfunu, je skutečnost, že nabízí nejen zpoplatněné filmy a seriály, ale i některé bezplatné tituly. Do nich je pak vkládána reklama. Ivio, díky tomu, že jeho provozovatelem je společnost Hollywood Classic Enterteinment, nabízí některé tituly, které nevyšly ani na Blu-ray nebo DVD nosičích. Aplikace pro Samsung je kompatibilní s operačním systémem Android.

Z ARCHIVU: Startuje on-line kino Ivio, konkurenci chce drtit filmy a seriály zdarma

BRAND24

Tato aplikace jedinečným způsobem spojuje výhody videopůjčovny a kina. Každý si může prakticky kdykoli a kdekoli, a podle své nálady a vkusu, vybrat ze stovek filmových titulů, uvedl při příležitosti uvedení nové aplikace kontentový manažer Samsungu pro Českou republiku a Slovensko Jan Vaníček. Majitele tabletu Tab S získají při prvním spuštěním účet Prémium na tři měsíce zdarma, majitele dalších zařízení na měsíc. Nabídka on-line videoslužeb v České republice se postupně rozšiřuje. Mezi nejznámější patří již citované Voyo a Topfun, postupně se ale objevují i další, mimo jiné O2 Videotéka. Čím dál tím větší popularitu si získává i HBO GO.

Aplikace je ke stažení zdarma na webu společnosti Samsung.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).