Hlavní navigace

VIDEOGALERIE: start TCM HD, filmového kanálu C More a jako bonus opět agent 007

8. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Už podruhé vám po promo spotech z domácí produkce server DigiZone.cz přináší také to nejlepší ze zahraniční televizní scény, tentokrát z Británie a Skandinávie.

Server DigiZone.cz práší svým čtenářům další sadu promo spotů, které jsme našli na serveru YouTube a v nedávné době se objevily na evropských placených kanálech. Zatímco před pár dny jsme vás informovali o novinkách na českých a slovenských obrazovkách, konkrétně na kanálech Film Europe a HBO, tentokrát bychom vám chtěli už podruhé zprostředkovat vybrané spoty, které se týkají zahraniční mediální scény.

VIDEOGALERIE: Start kanálu HBO 3, nových stanic od Digi TV a maďarské RTL 2

  • Milovníci filmové klasiky už určitě někdy o kanálu TCM slyšeli. Ke škodě česko-slovenského diváka zatím tento program není lokalizován. Jeho HD verze se nedávno dočkali zájemci ve Velké Británii.
  • I filmy, které se zapsaly do fondu světové kinematografie jako kultovní, mají svůj vlastní televizní program. V Itálii nedávno odstartoval program Sky Cinema Cult
  • Na počátku září vstoupila do skandinávských zemí značka C More, která nahradila doposud existující globální označení Canal+. C More mohou sledovat diváci ve všech čtyřech zemích, kde satelitní služba Canal Digital působí.
  • Jak je z proma skandinávské verze C More patrné, program je podobný například našemu HBO, které na tamním trhu nepůsobí. Nabízí americkou i jinou zahraniční produkci, která se hodí na prémiovou stanici tohoto typu.
  • Agent 007 oslavil tento měsíc své 50. výročí. Není proto divu, že se mu na DigiZone.cz věnujeme tento měsíc už poněkolikáté. Tento promo spot upozorňuje na to, že James Bond má v průběhu celého října vlastní kanál vysílající v rámci satelitní služby Sky ve Velké Británii a Itálii. Promo pracuje s motivy, na které jsme zvyklí z úvodních nebo závěrečných titulků věnovaných agentovi 007.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).