Hlavní navigace

VIDEOGALERIE HBO: Šest nových zářijových image spotů včetně premiér

11. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Šest nových self promo spotů poskytla společnost HBO Česká republika serveru DigiZone.cz na měsíc září. Zaujme především premiéra posledního Harryho Pottera.

Server DigiZone.cz vám servíruje tak jako každý měsíc přehled promo spotů, které lákají na premiéry filmového kanálu HBO. S takzvanými videogaleriemi jsme přišli za svými čtenáři poměrně nedávno a tato novinka se setkala s pozitivním ohlasem. Spíše, než aby promo spoty ukazovaly, které pořady se na obrazovce objeví, mají ukázat, jak si s vlastní propagací jednotlivé televize poradí. I divák, který nemá doma placenou televizi, si může udělat dobrou představu, jak tyto kanály své filmy promují.

K TÉMATU: HBO uvede v září závěr Harryho Pottera, nový díl X-Men i českou komedii Perfect Days

Zářijové nedělní premiéry HBO: Šéfové na zabití, X Men: První třída, Harry Potter a Relikvie smrti – část 2. a Perfect Days – I ženy mají své dny

Být otrokem, nebo se ujmout vlády? Kompilát filmových premiér kanálu HBO začíná scénou z komiksové trháku X Men: První třída.

Diváci se tento měsíc mohou na HBO dozvědět, jak to bylo na počátku ságy o X Menech. Diváci v kinech měli možnost vidět tento snímek v červnu loňského roku.

Toto drama z produkce HBO natočené na motivy bestselleru Marka Halperina a Johna Heilemanna nabízí pronikavý pohled do zákulisí prezidentské kampaně Johna McCaina v roce 2008, od chvíle, kdy si vybral guvernérku Aljašky Sarah Palinovou coby kandidátku na viceprezidenta až po konečnou porážku ve volbách. Příběh, který přezkoumává určující moment politiky Spojených států vypráví McCainův stratég Steve Schmidt.

BRAND24

Vyvrcholení několikaleté ságy věnované Harry Potterovi se konečně dostává na obrazovky filmového kanálu HBO.

I v září se mohou diváci setkat na obrazovce s českým zástupcem. Tentokrát se jedná o snímek Perfect Days – I ženy mají své dny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).