Hlavní navigace

Více českého a slovenského retra na kanálu Muzika CS

10. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 1. 2011

Hudební kanál Muzika CS začal vysílat od začátku letošního roku o tři hodiny déle. Znamená to, že čas, kdy ho diváci naladí, se prodloužil jak na svém začátku, tak i konci. Program vysílá v současné době od deváté hodiny ranní přibližně do půlnoci. Televizní diváci, kteří si program oblíbili, se tak mohou těšit na ještě větší dávku českých a slovenských videoklipů z dob minulých.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Tuzemské hudební retro kanály obohacují své videotéky

Zatímco konkurenční Retro Music Television se orientuje nejen na domácí ale i zahraniční scénu, Muzika CS je věrná pouze té první. Objevují se zde však i socialistické hity. Muzika CS nikoho neupřednostňuje. Propaganda je také určitou součástí na sesterském kanálu Doku CS, který též provozuje společnost Film Europe, do jehož rodiny CS TV stanic patří ještě Kino CS. Divák má navíc k dispozici také elektronického programového průvodce (EPG) s názvem interpretů, skladeb a alb. Tuto službu nabízí Muzika CS jako jediný tuzemský hudební program.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).