Hlavní navigace

Večerní talkshow začne TV Metropol vysílat až od 4. června. Posunula je o měsíc

24. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pražská televize Metropol odložila vysílání večerních talkshow o měsíc. Na obrazovce se objeví až od 4. června. Původně je chtěla vysílat od začátku května. Složení moderátorů se nemění.

Televize Metropol musela z organizačních důvodů posunout spuštění svého nového formátu late night show, který se měl na této stanici objevit už druhý týden v květnu. Serveru DigiZone.cz to řekl generální ředitel stanice Marek Vítek. Na plánovaných moderátorech se nic nemění. Objeví se tu tedy Jakub Kohák, David SuchařípaAlex Doležalová. Čtvrtý moderátor, kterým je Petr Skočdopole, už na Metropoli působí. Někdejší šéfredaktor týdeníku Instinkt tu má formát Tři na jednoho.

BRAND24

K TÉMATU: Late night show na TV Metropol budou moderovat i Jakub Kohák a Alex Doležalová

Jakub Kohák s Davidem Suchařípou budou řešit vlastní témata a poradnu týkající se vztahů, sexu a podobných záležitostí si vezme na starosti Alex Doležalová. Kohák je známý jako režisér, ale vyzkoušel si několikrát i roli herce. David Suchařípa se objevil v řadě seriálů – 4teens, Trapasy, Bazén, Ordinace nebo Bídníci. Alex Doležalová je psycholožkou a bývalou manželkou kontroverzního publicisty Jiřího X. Doležala. Late night show se budou vysílat na Metropoli každý všední den s výjimkou pátku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).