Hlavní navigace

Ve čtvrtek odstartuje tuzemská televize Harmonie TV určená seniorům

13. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 6. 2011

Na 16. června, tedy tento čtvrtek, si naplánovala svůj start nová tuzemská stanice Harmonie TV. Dnes o tom informuje ekonomický deník E15. Program se v licenčních podmínkách, které zveřejnil na svém webu, charakterizuje jako stanice orientovaná na bydlení, zdraví, cestování, ale také hudbu. Bude určena především divákům starším, a to konkrétně cílově skupině diváků 45+.

DOKUMENT: Licenční podmínky kanálu Harmonie TV (PDF, 1,5 MB)

Harmonie tv je digitální kabelová a internetová televize. První televize, která je z poloviny koncipovaná jako hudební kanál. Z té druhé přináší nepřetržitý tok pořadů zábavných, zajímavých, užitečných, o bydlení, zahradě a zdraví, životním stylu, ale také o cestování doma i po světě, uvádí stanice na svém webu www.harmoniet­v.cz. Na počátku počítá s distribucí ve 23 městech, jmenovitě například v Praze, Plzni, Brně nebo Ostravě. Díky operátorům Planet A a Smart Comp. prý má jít až o dvě stě tisíc zásuvek.

Tipy C

K TÉMATU: Kabelová televize Harmonie TV získala licenci

Co se týká hudebního obsahu, ve vysílání by se měl objevit například pop, trampská muzika, folk, country, dechovka, lidovky, rock i jazz. Harmonie tv je televizí bez hlasitých a dlouhých reklamních bloků, využívá totiž inovativní způsob komerční prezentace, takzvanou metodu PR, konstatuje stanice na webu a dodává: Znamená to, že reprezentanti inzerenta představují produkty při rozhovoru s moderátorem během návštěvy ve studiu. Tímto modelem tak bude pravděpodobně připomínat již několik let neexistující TOP TV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).