Hlavní navigace

Václav Moravec nakonec na Slovensku moderovat nebude

1. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 3. 2012

Elitní český moderátor politických diskusí Václav Moravec nebude na Slovensku moderovat předvolební debaty, které měla vysílat tamní komerční televize Joj. Informoval o tom server Mediálne.sk. Stanice se nakonec takto rozhodla proto, že chce být alternativou vůči konkurenci. Moravec v současné době moderuje Otázky na České televizi a také debatu s hostem na Rádiu Impuls.

BRAND24

K TÉMATU: Václav Moravec i na Slovensku? Joj chce, aby moderoval předvolební debaty

Plány s předvolebními debatami naopak odhalila konkurenční Markíza. První byla odvysílána již včera po jedenácté hodině večerní a provedli ji Zlatica Puškárová a Michal Kovačič. Do 8. března dostane prý vyvážený prostor všech 26 kandidujících stran. Předvolební debaty vyvrcholí 7. a 8. března z budovy Národní rady na Župnom námestí v Bratislavě, čímž tvůrci využijí genius loci. Scéna bude kombinací historických prostorů a nejmodernějších technologií, přiblížil PR manažer stanice Branislav Šanta. Předvolební studio je pak připraveno na 10. března.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).