Hlavní navigace

Václav Klaus dnes večer na Nově zbilancuje rok 2011. Živě od 22:30

7. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 3. 2012

UVNITŘ FOTO Tradiční exkluzivní rozhovor s prezidentem Václavem Klausem, v němž zbilancuje uplynulý rok 2011, nabídne dnes večer od 22:30 hod. televize Nova. Půlhodinový speciál Televizních novin, který televize zařadila mezi seriál Mentalista a americké drama Ve službách války, uvede stejně jako v uplynulých letech moderátorka Markéta Fialová. Nova odvysílá bilanční rozhovor s prezidentem již popáté, poprvé se tak stalo v roce 2008.

K TÉMATU: Novoroční projev Klause viděly dva miliony lidí, víc než polovina na ČT

Stejně jako v předchozích bilančních rozhovorech s panem prezidentem probereme uplynulých dvanáct měsíců. Hovořit budeme o událostech z domova i ze světa, jako byly například rasové nepokoje na severu republiky nebo stále se prohlubující krize Řecka. Dotkneme se i ožehavých aktuálních témat, například tzv. „týdne neklidu“ vysokoškoláků nebo uvěznění výtvarníka za přelepené panáčky na semaforech, přiblížila moderátorka.

Tipy C

Nebude chybět ani otázka na to, jak pan prezident prožíval takzvanou „kauzu chilského pera“, dodala Fialová na adresu České televize, která záběry s Klausem ze státní návštěvy Chile, kde si před televizními kamerami přisvojil protokolární pero, odvysílala v pořadu 168 hodin. Poté se staly hitem na internetu, přes videoserver YouTube je zhlédly miliony lidí po celém světě.

Loňský speciál Televizních novin s Václavem Klausem na Nově (Foto: TV Nova)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).