Hlavní navigace

V prosinci začne vysílat dětský kanál JimJam

15. 11. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 11. 2007

V prosinci zahájí své vysílání nejen kanál společnosti CET 21, Nova Cinema, ale na český trh vstoupí také dětský program JimJam. Dnes o tom informoval server satCentrum.com. Kanál je společným projektem společností Chello Zone a HIT Entertainment. JimJam bude vysílat 24 hodin denně a zaměří se především na děti předškolního věku, konkrétně od jednoho roku do šesti let. Pořady budou proto pochopitelně dabovány do češtiny.

Nový kanál by měl být zařazen do kabelových a IPTV sítí v Česku i na Slovensku, na satelitu by se měl dle neoficiálních informací objevit ve slovenské platformě Sky Link ihned začátkem prosince. Jednání probíhají i o zařazení do nabídky UPC Direct. Ve vysílání se objeví oblíbené dětské seriály jako Bořek Stavitel, Mašinka Tomáš nebo Požárník Sam. Program kanálu je ke stažení např. v sekci TV Download na serveru satCentrum.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).