Hlavní navigace

V prodejnách Electro World lze sledovat tenisový Rolland Garros v 3D

2. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 6. 2010

Síť prodejen Electro World nabídne exkluzivní možnost sledovat na 3D plazmových televizorech Panasonic přímé přenosy z tenisového turnaje Rolland Garros. Naše prodejny budou první v České republice, kde zákazníkům zprostředkuje přímé trojrozměrné televizní přenosy. Zájemci si budou moci vyzkoušet novou technologii 3D televizorů i se speciálními brýlemi na našich prodejnách a spolu s námi fandit v bitvě o antukového krále na French Open v Paříži, přiblížil zástupce obchodní sítě Martin Matlocha.

K TÉMATU: Tenisový Roland Garros poběží v 3D verzi živě na Eurosportu HD

BRAND24

Panasonic se dohodl s francouzskou tenisovou federací na možnosti přenášet utkání Rolland Garros v 3D kvalitě a nabízet ho prostřednictvím satelitu v téměř 3 500 prodejnách elektroniky po celé Evropě, kde se budou prodávat jeho nové 3D televizory. Jde o první vícedenní sportovní akci, která je v Evropě přenášena živě stereoskopicky.

Tímto živým satelitním vysíláním nabízíme zákazníkům možnost sledovaní 3D z posledního zdroje, který zatím v naší nabídce chyběl – po 3D DVD filmech a konverzi 2D vysílání do 3D, jsou satelitní 3D přenosy v dnešních dnech posledním možným zdrojem 3D vysílání a musím dodat že zdrojem kvalitativně vynikajícím, míní Matlocha z Electro Worldu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).