Hlavní navigace

V Praze vysílá nová televize Metropol TV napojená na magistrát

25. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 8. 2010

Ekonomický deník E15 dnes informuje o spuštění nové pražské televize Metropol TV, která má podle jejího vyjádření silné programové napojení na magistrát Hlavního města. O zařazení do nabídky IPTV produktu společnosti Telefónica O2 měl dokonce požádat sám radní Jiří Janeček. Informaci listu potvrdila Blanka Vokounová z jejího tiskového oddělení. Program už je od počátku šířen také v kabelové nabídce společnosti UPC Česká republika.

Naším cílem je dostat se do všech kabelovek na území Prahy, uvedl pro ekonomický deník Jiří Němeček, který také stojí za projektem hudebního kanálu Retro Music Television. Společnost 11 TV Production je provozovatelem obou programů. Na vysílání se podílí také agentura A-News. Jednotlivým odborům na magistrátu a městským částem nabídneme prostor pro umístění jejich magazínů a informací. Obsah bude záležet na nich. Se všemi těmito subjekty nyní jednáme, potvrdil spolumajitel A-News Marek Vítek.

Ukázka z vysílání Metropol TV. (Foto: autor)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).