Hlavní navigace

V platformě SkyLink začalo vysílat Radio Slovakia International

22. 3. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 3. 2008

Satelitní platforma SkyLink, ve které vysílají slovenské televizní a rozhlasové stanice, se po delší době rozrostla o další rádio. Novinkou v tomto satelitním balíku se stalo Radio Slovakia International (RSI), což je další stanice z portfolia Slovenského rozhlasu. Kromě něj jsou tu dále šířeny volně také všechny ostatní programy SRo. RSI vysílá kromě slovenštiny také v angličtině, němčině, španělštině, francouzštině a ruštině.

Jak se uvádí na webových stránkách Slovenského rozhlasu, stanice vysílá v půlhodinových blocích každou jazykovou mutaci. Zaměřuje se na široké spektrum témat a událostí na Slovensku, především pak na politické dění, hospodářskou situaci, vědu, kulturu a sport. Nevyhýbá se však ani historickým událostem, informování o kulturních památkách a turistice.

BRAND24

Parametry příjmu: Astra 23.5 st. vých., 12565/H, SR 27500, FEC 2/3, ID Slovakia

Nabídka nekódovaných rozhlasových stanic v platformě SkyLink je na rozdíl od té české velmi bohatá. Vysílají zde rádia Slovensko, Děvín, _FM, Pátria, Regina, Viva, Expres, FUN, Hey!, Lumen, Okey a 7.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).