Hlavní navigace

V hybridní službě Multithek na satelitu Astra se objevila řada nových aplikací

30. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Všechny nově zařazené aplikace jsou označeny štítkem „Neu“. Jde konkrétně o hudební streamy Ampya, One, Charts, Rockhard, Intro, Faze TV a JazzThing.TV.

Majitelé přijímačů (televizorů a set-top-boxů) s podporou hybridní televize HbbTV mohou využívat v rámci služby Multithek.tv (satelitní pozice 19,2 stupně východně) řadu nových hudebních streamů. Jde konkrétně o novinky, které pro ně připravila platforma Putpat.tv patřící pod mediální skupinu ProSiebenSat.1. Mediální dům získal streamingový servis v květnu letošního roku. Služba je sice v České republice a na Slovensku nepřístupná díky geoblokaci, nicméně je možné, že některé aplikace budou zájemcům z našeho regionu fungovat.

BRAND24

Z ARCHIVU: Hybridní služba Multithek se na satelitu Astra rozšířila o dvě nové aplikace

Všechny nově zařazené aplikace jsou označeny štítkem „Neu“. Jde konkrétně o hudební streamy Ampya, One, Charts, Rockhard, Intro, Faze TV a JazzThing.TV. Služby It’s In TV a Lokal TV Portal, které byly označeny štítkem „Neu“ doposud, už jsou zařazeny mezi standardní aplikace platformy Multithek.tv. První jmenovaná služba, která se nedávno spojila s Putpat.TV, tedy Ampya, potěší především milovníky taneční hudby. Diváci a posluchači se mohou těšit mimo jiné na interprety jako Calvin Harris, Robin Schultz, Discloure a další.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).