Hlavní navigace

Upravený „chlapák“ Pomeje k VIP zprávám milion diváků nepřilákal

19. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 3. 2012

Herec a moderátor Jiří Pomeje prohrál sázku s Markem Singerem, generálním ředitelem společnosti FTV Prima, která provozuje kanály pod hlavičkou Prima. Pomeje se jako nová tvář společenských VIP zpráv vsadil se Singerem, že bude mít více jak milion diváků. Pokud by se mu to skutečně podařilo, firma mu byla ochotna zaplatit kompletní náklady na svatební cestu, kterou si sám vybere.

BLOG JANA POTŮČKA: Pomejem ke kanalizaci VIP zpráv

Nejoblíbenější moderátor rozhlasových stanic roku 2011 (titul získal loni společně s Lucií Výbornou) však přilákal k obrazovce Primy family pouze 955 tisíc diváků (share 22,52 %). Další díl bude tedy muset Pomeje moderovat jako potápěč. Sledovanost VIP zpráv ale rozhodně nebyla špatná. Šlo o druhý nejsledovanější nedělní pořad Primy family hned po Zprávách FTV Prima, které měly podíl na publiku 30,17 %. Nástup Pomejeho do VIP zpráv mělo zvýšit také jeho pozvání do pátečních Fakt Barbory Tachecí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).