Hlavní navigace

UPC zařadila do nabídky předčasně TV Barrandov

11. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 11. 2008

Kabelový a satelitní operátor UPC Česká republika zařadil do nabídky své digitální kabelové televize UPC Digital nový plnoformátový kanál TV Barrandov. Ten sice startuje své vysílání až 11. ledna příštího roku, už nyní ho ale mohou zákazníci této služby naladit. Server DigiZone.cz o tom informoval čtenář Michal HoftichPrahy. Podle Hofticha je možné naladit TV Barrandov na frekvenci 163 MHz s A PID 6211, V PID 6201 a PCR PID 6201. Na transpondéru jsou dále hudební stanice Óčko a zpravodajský kanál Z1, tedy kanály, které musí všichni kabeloví a IPTV operátoři zařadit díky tzv. povinnosti must carry do základních programových nabídek.

BRAND24

K TÉMATU: TV Barrandov věří, že ji UPC zařadí do základní analogové nabídky

Na TV Barrandov se těšíme, stejně jako na každou novou televizi, která obohatí naši programovou nabídku. Do doby, než uzavřeme smlouvu, ale nemůžeme komentovat, v jaké nabídce se objeví, řekl nedávno serveru DigiZone.cz mluvčí UPC František Malina. Dodal však, že operátor naplní literu zákona, podle níž je TV Barrandov v kabelu povinně šířeným programem. Za základní způsob distribuce svého signálu Barrandov považuje pozemní digitální vysílače, kde se objeví v multiplexu 2. Stejně tak bude dostupný i na satelitu, a to prostřednictvím platformy Skylink na stejnojmenných kartách a také u konkurenčního Gitalu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).