Hlavní navigace

UPC Digital zařazuje od zítřka History HD

4. 11. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 11. 2009

Od zítřejšího rána naleznou zákazníci kabelové společnosti UPC Česká republika ve své nabídce další stanici ve vysokém rozlišení (HDTV). Bude ji kanál History HD. Tato skutečnost se pochopitelně týká pouze služby UPC Digital. Počet stanic v HDTV se tak zvýší na osm. Mluvčí UPC František Malina slibuje, že do konce roku by se měl tento krok určitě ještě opakovat.

ČTĚTE TAKÉ: Společnost UPC zveřejnila na webu novou programovou nabídku

History HD se stejně jako History Channel, který vysílá ve standardní digitální kvalitě v nabídce digitální televize UPC již od 9. září, věnuje výhradně pořadům o historii. Obě stanice nabízejí jak faktografické, tak i odlehčené dokumenty, seriály a speciální série, často ověnčené různými oceněními. Přestože společně čerpají ze stejné programové knihovny, jejich denní programová skladba je z velké části odlišná.

BRAND24

K TÉMATU: Promo UPC slibuje kanál History HD, ten však v nabídce chybí

Stanice vysílá 24 hodin denně, téměř plně v českém jazyce. V digitální televizi UPC bude součástí nabídky Plus. Ta je obsažena i ve vyšší nabídce Supreme. Cena za obě nabídky se po zařazení History Channel HD nemění. Domácnost, která si již od UPC pořídila digitální HD přijímač pro příjem programů ve vysokém rozlišení a předplácí si příslušnou nabídku, tak může sledovat History Channel HD zcela zdarma.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).