Hlavní navigace

Universal Channel se dnes mění. Od září bude v Česku

12. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 5. 2010

Filmový a seriálový kanál Universal Channel, který od září nahradí v České republice stanici Hallmark, se dnes představuje divákům v novém. Mění se logo programu a do vysílání přibudou nové seriály. Tato změna se v regionu střední Evropy týká například Polska. V programu se mezi novinkami objeví mimo jiné seriál Sopránovi nebo další řada CSI: Miami.

K TÉMATU: Hallmark se v září změní na Universal Channel

Nové logo bude k dispozici ve dvou verzích – černé a růžové. Doposud stanice používala jako prioritní barvu červenou. Významnou změnou projdou také webové stránky Universal Channelu. Objeví se zde například informace o jednotlivých filmech a seriálech a dostupný by měl být také videoobsah. Universal Channel je jedním z pěti kanálů patřící pod společnost Universal Networks. Dále jde o stanice Diva Universal, Studio Universal, Syfy Universal a 13th Street. Pro Českou republiku se však počítá prozatím pouze s Universal Channel.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).