Hlavní navigace

Unikátní projekt Home jde dnes na DVD, do kin i televizí Filmbox

5. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 6. 2009

Programy společnosti SPI International Filmbox, Filmbox Extra a Filmbox HD dnes odvysílají v premiéře dokument, který bude ve stejnou dobu uveden také na DVD nosiče a do filmových sálů. Upozornil na to server satCentrum. Zatímco na Filmboxu Extra a Filmboxu HD se objeví tento pořad již ve 21 hodin, Filmbox ho odvysílá až ve 22:50.

BRAND24

A o čem vlastně tento dokument bude? To prozradila serveru DigiZone.cz Martina Vazačová ze SPI International, který je jeho distributorem. Home je unikátním světovým projektem, který bojuje za zachování krás a bohatství naší země. Uveden bude ve Světový den životního prostředí ve všech zemích světa zároveň v kinech, TV, na DVD a veřejných projekcích. Veškeré výtěžky z filmu budou věnovány nadaci GoodPlanet, která se věnuje boji za životní prostředí, uvedla Vazačová.

Home je produktem spolupráce producenta Luca Bessona a mezinárodně uznávaného fotografa Yanna Arthuse – Bertranda, autora knihy Země krásná neznámá a navazuje na výstavu pod širým nebem, která se konala v 55 zemích, mimo jiné i v České republice na Kampě, kde ji shlédlo více než 1.300 tisíc lidí. Pokud jste z Prahy a chtěli byste vidět dokument naživo, vydejte se dnes právě do parku v Kampě, kde se uskuteční jeho veřejná projekce za účasti Martina Bursíka ze Strany zelených nebo herce Ondřeje Vetchého.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).