Hlavní navigace

U studia pražské TV Metropol se objevila cedule s nabídkou pronájmu

5. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Vydavatelství Mladá fronta, jehož televizní divize MF TV připravuje pořady pro obnovené vysílání Metropole, dosud tvrdilo, že televize bude nadále využívat totéž studio

Pokud pražská televize Metropol obnoví řádné vysílání, patrně to už nebude ze studia ve Francouzské ulici u náměstí Míru. Ve výloze, kterou bylo v době normálního provozu vidět přímo do studia na moderátory při živém vysílání, se objevila cedule s nabídkou pronájmu prostor. Server DigiZone.cz na to upozornil čtenář Jan Hejtík, který ceduli zároveň vyfotil. Vydavatelství Mladá fronta, jehož televizní divize MF TV připravuje pořady pro obnovený provoz Metropole, přitom dosud tvrdilo, že televize obnoví provoz právě z tohoto studia.

BRAND24

K TÉMATU: Provozovatel televize Metropol dluží 235 milionů, firma doporučuje vyhlásit úpadek

„Každý den jezdím kolem sídla televize Metropol ve Francouzské 4. Během týdne jsem zaregistroval, že se tam zase něco stěhuje, asi předělávají scénu, když už zanikla TV Pětka. Ve středu jsem si všiml cedule o nabídce pronájmu prostor,” popsal Jan Hejtík. TV Metropol od začátku února vysílá pouze smyčku archivních pořadů, aby nepřišla o vysílací licenci. Zatím však není jasné, kdo tuto televizi převezme, protože dluží celkem 235 milionů korun a zřejmě vyhlásí úpadek.


Foto pro DigiZone.cz: Jan Hejtík

Ve výloze studia pražské TV Metropol se objevila cedule s nabídkou pronájmu volných prostor

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).