Hlavní navigace

U Skylinku se HD verze Primy Love nedočkáte, i v MPEG-4 bude vysílat v SD

20. 5. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Během diskuse o změně vysílacích parametrů některých kanálů v satelitní platformě Skylink přišla řeč i na HD verzi stanice Prima Love. Odpověď Primy ale diváky nejspíš nepotěší.

Rozsáhlá diskuse ke zprávě o změně frekvencí některých kanálů v satelitní platformě Skylink, která se týkala například stanic AMC, Filmbox nebo programů FTV Prima – Love, Comedy Central a HD verzí Zoomu a Max, inspirovala jednoho z našich čtenářů k položení dotazu, zda se předplatitelé Skylinku budou moci těšit i na HD verzi Prima Love.

K TÉMATU: Skylink připravil dvě změny. Budou se týkat i hodně sledovaných kanálů

Podle zmiňovaného dotazu se měla Prima Love u Skylinku dočkat HD verze, stejně jako kanál Prima Zoom. Tisková mluvčí skupiny Prima Gabriela Semová ale pro server DigiZone potvrdila, že Prima Love bude u Skylinku sice vysílat ve formátu MPEG-4, ale pouze v SD rozlišení. To znamená, že diváci na normálních SD přijímačích, které umí jen MPEG-2, stanici nenaladí, dodala Semová.

Nová mluvčí televize Prima Gabriela Semová
Autor: FTV Prima

Mluvčí televize Prima Gabriela Semová

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).