Hlavní navigace

Tváří TV Barrandov bude i Bubílková a její Politická Bubu Show

27. 11. 2008
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
27. 11. 2008

Připravovaná digitální televize Barrandov angažovala do svého týmu moderátorku Zuzanu Bubílkovou se staronovým satirickým pořadem Politická Bubu Show. Podobné relace už měla Bubílková na České televizi, Nově a v posledních letech znovu na ČT. Tam však její pořad po roce skončil pro nezájem diváků. Zuzana Bubílková na TV Barrandov uvede svůj pořad konečně bez cenzury, řekli tvůrci relace zpravodajskému serveru iDnes.cz.

Vedle již známých projektů talk show Jana Saudka a sitcomu Ivana Mládka Cyranův ostrov, či soudní reality show Suďte je!, kterou pro televizi dramaturgicky připravuje Pavlína Wolfová a v roli soudkyně v ní vystoupí redaktorka Lidových novin Radka Vačková, připravuje TV Barrandov také původní seriál z policejního prostředí Profesionálové. Ten vychází ze stejnojmenného seriálu slovenské komerční televize Joj a Barrandov jej uvede od 13. ledna každé úterý, napsal iDnes.cz.

Z vlastní dílny televize vzejdou rovněž zábavné pořady. Jednak alternativně laděné skeče Koko TV, kde se prosadí tváře z cyklu sólových komiků HBO Na stojáka, jednak show Silvestry na Barrandově, která vyjde z tradic sobotní televizní zábavy, dodal web. Zpravodajství TV Barrandov ponese název 90 minut a je naplánované na každý všední den podvečer. Předpovědí počasí, kterou Barrandov nasadí několikrát denně, nebudou na rozdíl od Novy a Primy provádět modelky, ale starší „důvěryhodný moderátor“.

Na každý pátek chystá TV Barrandov české filmy. Z počátku to budou například Všichni dobří rodáci, Lásky jedné plavovlásky a Svatba jako řemen. Ze zahraniční produkce je připraveno na pět set filmových titulů, uvedl iDnes.cz. Na programu bude také dokumentární blok Fakta, mýty a skutečnosti, v němž barrandovští odvysílají německý seriál Hitlerovy ženy, britsko-americkou sérii Přežít a cyklus o cestování časem Prehistorický park. Studentské a amatérské filmy se na TV Barrandov objeví v rámci soutěže Ukaž se.

BRAND24

Dětem nabídne TV Barrandov animované seriály Mašinka Tomáš nebo Požárník Sam, ve vysílání se objeví o pravidelný pořad o vaření Gurmáni na cestách nebo detektivky Nevyjasněná úmrtí a Zmizeli beze stopy. Znělky TV Barrandov doplní hudba Jana P. Muchova a část vlastních pořadů televize bude volně dostupná na webové stránce www.barrandov.tv. Zástupci Barrandova rovněž upřesnili termín startu svého vysílání: 11. ledna 2009 v 11 hodin a jednu minutu.

Televize Barrandov dnes dopoledne pořádá k programovému schématu tiskovou konferenci, na které by měla představit vše, co již v předstihu poskytla serveru iDnes.cz. Server DigiZone.cz z této akce přinese v odpoledních hodinách aktuální zprávu a fotogalerii.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).