Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Kupředu levá, kupředu pravá a Zrůda Josef Fritzl

25. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 1. 2012

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů. Každý den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 2, 20:00 – dokument Kupředu levá, kupředu pravá – Jsou mladí, zapálení pro ideály, politiku… a jednou nám možná budou vládnout. Oceňovaný dokument režisérky Lindy Jablonské z roku 2006 o členech levicového Komunistického svazu mládeže a pravicových Mladých konzervativců.
  • Cinemax, 20:00 – drama Do morku kosti – Ree Dolly je sedmnáctiletá dívka, jejíž otec jednoho dne zmizí neznámo kam. Její matka trpí depresemi, a tak se Ree snaží sama zajistit alespoň základní potřeby pro svou nemocnou matku a sourozence. Zjišťuje však, že otec dal jejich dům jako záruku za vlastní kauci. Americké drama (2010).
  • ČT 4, 20:30 – přímý přenos Mistrovství Evropy v krasobruslení – Živý přenos krátkých tanců z Mistrovství Evropy v krasobruslení v britském Sheffieldu.
  • Prima love, 20:40 – dokument Josef Fritzl: Příběh zrůdy – Dosud nezveřejněné záběry a fakta ze života nejznámější rakouské „zrůdy“ Josefa Fritzla odhalují nové pravdy a pokládají další nezodpovězené otázky k případu otce, který ve sklepním vězení držel a dlouhou dobu znásilňoval vlastní dceru. Britský dokument (2009).
  • Sport 1, 20:45 – fotbalový přenos Liverpool – Manchester City – Přímý přenos semifinálového zápasu fotbalového Carling Cupu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).