Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Ledové království, Moucha a Faunovo velmi pozdní odpoledne

11. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova, 20:20 – animovaný komediální muzikál Ledové království - Nebojácná Anna se svým věrným sobem hledá svoji sestru Elsu, kterou uvěznila její kouzla do věčné zimy. Spolu s drsným horalem Kristoffem a sněhulákem Olafem se pokouší zachránit království, než bude zcela zničeno. Americký animovaný komediální muzikál (2013)

  • Prima, 22:05 – historický film Království nebeské - Mladý kovář se po sebevraždě své ženy ocitá v křižáckém vojsku a posléze uprostřed bojů mezi zapálenými křesťany a muslimy. Ve svatém městě Jeruzalém nakonec musí ochránit lid před hrůzami, které číhají za hradbami. Americko-britský historický film (2005)

  • Prima Cool, 22:15 – thriller Moucha - Mladý vědec experimentuje s vynálezem, který umožní přemísťování lidí na dálku. Jeho první pokus má však děsivé následky. Americký thriller (1986)

BRAND24

  • ČT 2, 23:10 – komedie Faunovo velmi pozdní odpoledne - Na motivy povídky Jiřího Brdečky o tom, že všechno se stihnout nedá. Československá komedie (1983)

  • Fanda, 01:05 – Pittsburgh Penguins – Los Angeles Kings - Přímý přenos zápasu zámořské hokejové NHL.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).