Hlavní navigace

TV Pohoda vpouští do vysílání v tichosti další pořady

3. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Kromě významné expanze multiplexu 4 v posledních dnech se Radim Pařízek a Vladimír Železný věnují svém televiznímu projektu – stanici Pohoda.

Zatím bez jakékoliv mediální publicity se na obrazovce digitální televize Pohoda podnikatelů Radima Pařízka a Vladimíra Železného začínají objevovat nové pořady. Doposud vysílaný Rock Fest doplnily v poslední době také iWeekend, On-line a Wow!. Televize na existenci pořadů upozornila pouze prostřednictvím svých komunikačních kanálů, kterými jsou Facebook a nově také YouTube. Internetový kanál mohou najít zájemci na adrese: http://www.youtube.com/user/Te­levizePOHODA.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: TV Pohoda vstupuje do kabelovky UPC, bude součástí nabídek Klasik a Komfort

Jaký bude váš víkend? Chcete někam ven? Čtvrtek a pátek je v TV Pohoda plný tipů, kam vyrazit s celou rodinou na víkend. A zveme skutečně kamkoliv, kde by vás to jen trošku mohlo bavit… Máte sami tip? Pošlete nám jej přes náš profil na lide.cz/tvpohoda nebo mailem na tipy@tvpohoda.cz, láká stanice na magazín na iWeekend. On-line přináší aktuální zprávy a zajímavosti ze sítě a dále informace o čem se mluví a „co frčí na sociálních sítích“. Wow! má být pořadem o „pokrokových, odvážných, trendy, stylových, sexy nebo jedinečných novinkách“.

  • Znělka pořadu „iWeekend“ na TV Pohoda
  • Znělka pořadu „on-line“ na TV Pohoda
  • Znělka pořadu „WOW!“ na TV Pohoda

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).