Hlavní navigace

TV Noe začne zítra vysílat v Praze prostřednictvím Regionální sítě 4

22. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ PREZENTACE „Televize dobrých zpráv“ zítra doplní vysílání výhradně pražské televize Metropol, která doposud v tomto multiplexu byla šířena jako jediná.

Po přibližně dvouměsíčním čekání se diváci v Praze dočkají zítra pozemního vysílání televize Noe. Stanice uzavřela smlouvu s provozovatelem Regionální sítě 4, společností Prague Digital TV. Serveru DigiZone.cz to oznámil její jednatel Karel Formánek. Obě společnosti v uplynulých dnech uzavřeli dosavadní obchodní jednání o podobě vzájemné spolupráce, uvedl Formánek. Program tak bude spolu s TV Metropol šířen na 46. kanálu z vysílačů Ládví, Strahov a Zelený pruh.

BRAND24

K TÉMATU: Pražská Regionální síť 4 si registrovala převzaté vysílání TV Metropol a TV Noe

Jsme potěšeni, že se program televize Noe po dvou letech vrací zpět do Prahy. Naše společnost tak přispívá k rozšíření programové nabídky a věříme, že to ocení i diváci, kteří si tento program v minulosti oblíbili, dodal jednatel Prague Digital TV Petr Formánek. Ředitel TV Noe Leoš Ryška ho pak doplnil: Když před rokem a půl skončilo v Praze naše vysílání formou DVB-T, byli jsme zaskočeni rozhořčenými reakcemi mnoha diváků. To, že se do multiplexu znovu vracíme, je pro nás a věřím, že i pro diváky radostná dobrá zpráva.”

Promo 2012 Obecne

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).