Hlavní navigace

TV Nitrička se vrátí na satelit Thor možná na podzim

13. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 6. 2011

Slovenský regionální kanál TV Nitrička, který vysílal od počátku května do začátku června na pozici 1 stupeň západně, se možná na satelit vrátí. Vše ale záleží na tom, jaký bude ohlas na měsíční promo vysílání, které právě na družici Thor probíhalo. Serveru DigiZone.cz to řekl Slavomír Turčání, který stojí mimo jiné za společností Nitrička media, která je provozovatelem této stanice.

K TÉMATU: TV Nitrička přerušila vysílání na pozici služeb Digi TV a UPC Direct

Vysílání na Thoru bylo pouze zkušební pro získání informací ohledně potencionálních diváků v našem okolí. V současné době vyhodnocujeme výsledky a o znovu zapojení na satelitu se rozhodneme v září letošního roku, uvedl Turčáni. Pozice 1 stupeň západně je pro slovenské regionální televize ideálním působištěm. V současné době odtud vysílají například programy Central TV nebo TV Patriot, z větších pak musiq1, Musicbox nebo TV Lux. Signál zde šíří také několik tamních rozhlasových stanic.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).